FacebookTwitterLinkedIn

De asemenea, amenințările din e Commerce, la fel ca în cazul cumpărăturilor din offline, malware-ul creat pentru a colecta informațiile unice ale cărților de credit rulează agresiv în această perioadă. Trebuie să urmărim exact magazinele online false, care pot prejudicia consumatorii în perioada Black Friday, mai arată analiza citată.

Astfel, experții în securitate recomadă folosirea unui card de credit în detrimentul cardului de debit, folosirea unui card de credit de la o instituție financiară care oferă utilizare unică, limitare în timp, cât și posibilitatea utilizării unui cod digital de acces

,,Atunci când faci cumpărături online, asigură-te că transmiterea informațiilor financiare se face prin SSL – layer de securizare suplimentară – care oferă o conexiune securizată fără a interveni în procesul de vânzare-cumpărare”, susțin reprezentanții Fortinet.

Potrivit companiei în acest an, vânzările în perioada de Black Friday vor crește semnificativ, jumătate din acest ascendent rezultând în urma utilizării smartphone-urilor în cadrul procesului de achiziție.

Fortinet este unul dintre principalii jucători globali în securitatea rețelelor de înaltă performanță.