FacebookTwitterLinkedIn

Markus Wieser, managing director şi innovation driver al Venn, şi unul dintre speakerii de la Innovation Summit care va avea loc la Bucureşti, spune că se aşteaptă să găsească acolo foarte multă inspiraţie pentru proiectele sale. În plus, mărturiseşte Wieser, „sunt foarte curios în legătură cu ceea ce va face acest summit pentru piaţa din România, cum va influenţa business-urile din România şi sunt aproape sigur că voi învăţa şi eu ceva din el ceva ce nu ştiu astăzi”.

La rândul său, Delia Dumitrescu, trend analyst şi cofondator Pow Wow Labs, şi ea speaker la aceeaşi conferinţă, spune că este entuziasmată că, în România, va avea loc un astfel de summit dedicat inovaţiei. „Mă aştept ca la summit să găsesc oameni care gândesc în aceeaşi direcţie şi care au avut de mult timp gânduri de acest gen sau care vin din industrii adiacente inovatiei, cu proiecte de dezvoltare de lungă durată. Mă aştept să mă conectrez cu ei şi să creăm ceva împreună”, a mai spus Delia Dumitrescu.

Puteţi afla mai multe despre inovaţia ca domeniu în sine şi despre particularităţile sale în România în următoarea ediţie a Forbes România – „the innovation issue” şi la evenimentul Innovation Summit, primul de acest gen dedicat în exclusivitate inovaţiei în business