Cautare
, Contributor

Gadget |
|

Care a fost investiția în primul Apple Shop din țară deschis de eMAG

Cel mai mare retailer online din România, eMAG, deschide primul Apple Shop din țară, pe 18 septembrie, în urma unei investiții de peste un milion de dolari.
ws_Grey_Apple_logo_1280x960.jpg

„Brandul global Apple vinde tehnologie într-un mod diferit, mai exact experiența consumatorului este cea care face diferența”, a spus Iulian Stanciu, CEO eMAG.

El a mai explicat și că interesul Apple pe piața locală este din ce în ce mai mare, iar acest parteneriat a venit ca ceva firesc.

Cu acest prilej, CEO-ul eMAG a anunțat că în cadrul noului showroom se va lansa și noul iPhone 6S, destul de curând, totuși el nu a precizat o dată exactă.

eMAG Apple Shop va vinde produsele Apple de la MacBook, iPhone și iPad, la accesorii și va găzdui evenimente speciale, precum lansări de produse, prezentări adaptate la nevoile clienților și sesiuni de training pe zona de tehnologie.

Întrebat ce înseamnă un Apple Shop, Iulian Stanciu a spus că reprezintă un magazin care aduce experiențe de cumpărare consumatorilor, iar consultanții au fost instruiți special de Apple.

În urma parteneriatului cu Apple, se va lansa și magazinul online pentru România.

Display inovator la iPhone 6S și 6S plus

Ce memorie RAM ar avea cel mai mare iPad lansat de Apple

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii