Cautare
, Contributor

Travel |
|

Care este procedura TAROM cu privire la prezenţa în cabina de pilotaj a echipajului de zbor

În urma accidentului aviatic din sudul Franţei, mai multe companii aeriene şi-au schimbat procedurile cu privire la prezenţa în cabina de pilotaj a echipajului de zbor, iar compania TAROM face şi ea precizări în acest sens.
Tarom

Potrivit reprezentanţilor companiei, Manualul de Operaţiuni al Companiei TAROM prevede instrucţiuni cu privire la accesul şi ieşirea din cabina de pilotaj în timpul zborului. Conform acestor instrucţiuni, politica TAROM este ca niciodata nu rămână o singura persoană în cabina de pilotaj.

Dacă un membru al echipajului de zbor părăseşte cabina în timpul zborului, acesta trebuie să solicite unui membru al echipajului de cabină să-l înlocuiască în cabină până la întoarcere.

Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române TAROM a fost înfiinţată în 1954 şi a crescut în acelaşi timp cu aviaţia românească. TAROM îşi desfăşoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor. Din 1993 este membră a Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Aerieni (IATA) iar din 2000 este membră a Asociaţiei Companiilor Aeriene Europene (AEA). În iunie 2010 TAROM a intrat în Alianţa SkyTeam.

 

CITEŞTE ŞI

Cine este copilotul avionului Germanwings, suspectat că ar fi prăbuşit intenţionat aeronava

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii