FacebookTwitterLinkedIn

Mihai (29 de ani), din Deva, și-a început canalul de YouTube în martie 2011, cu publicarea primului video din seria „Doza de Haș”. A continuat cu o frecvență de publicare săptămânală, în fiecare vineri, iar „Doza” cuprindea un video cu o durată de aproximativ zece minute, axat pe divertisment și umor. Pe măsură ce popularitatea personajului și a canalului au crescut, Mihai a extins gama de conținut către tehnologie (Doza IT, 2014) și teme de actualitate și interviuri (trending topX, 2016).

Canalul Mikey Hash a ajuns la peste 150 de milioane de vizualizări, iar cele mai populare video-uri ale sale depășesc un milion de vizualizări. Pentru depășirea acestui prag, Mikey a primit din partea YouTube distincția „Gold Play Button”, acordată video bloggerilor din această categorie.

El este primul creator independent de conținut din țara noastră care a primit această distincție. Până în prezent, din Romania, „Gold Play Button” a mai fost acordată canalelor unor case de discuri sau muzicieni, care publică videoclipurile unor artiști.

YouTube acordă creatorilor de conținut trei distincții, în funcție de numărul de abonați atrași: „Silver Play Button”, pentru 100.000 de abonați, „Gold Play Button”, pentru 1 milion de abonați, și „Diamond Play Button” pentru 10 milioane de abonați.