Cautare
, Contributor

Media şi entertainment |
|

Care este averea lui Robbie Williams

Cu siguranță, concertul lui Robbie Williams de la București este unul dintre cele mai așteptate evenimente muzicale ale acestui an din România.
Robbie Williams_shutterstock

Robbie Williams este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști ai momentului și, cu siguranță, unul dintre cei mai bine plătiți. Robbie Williams și-a început cariera de cântăreț, în 1990, atunci când a fost selectat să facă parte din trupa Take That. În 1995, părăsește Take That și, un an mai târziu, își începe cariera solo.

Astăzi, artistul britanic este cel mai bine vândut artist solo din Marea Britanie și cel mai bine vândut artist străin din America Latină. Are peste 77 de milioane de albume și single-uri vândute în întrega lume. Robbie Williams a intrat și în Cartea Recordurilor, în 2006, când a reușit să vândă 1,6 milioane de biletele într-o singură zi pentru turneul său „Close Encounters World Tour”.

Averea artistului de 41 de ani este estimată la peste 200 de milioane de dolari, potrivit therichest.com.

Artistul britanic Robbie Williams va concerta, vineri, pe 17 iulie, pentru prima dată la București, în cadrul turneului „Let Me Entertain You Tour 2015”, cel de-al 11-lea din cariera artistului. „Let Me Entertain You Tour 2015” a debutat în luna martie a acestui an, cu un concert în capitala Spaniei, Madrid.

Citește și ce restricții de circulație vor fi în Capitală din cauza concertului lui Robbie Williams

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii