Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Care este averea lui Cătălin Homor, noul șef al CNADNR

Printre bunurile menționate de noul director al Companiei Naționale de Autrăstrăzi și Drumuri Naționale din România în declarația sa de avere se numără trei mașini și bijuterii în valoare de 9.000 de euro.
portofel_bani_romanest_fmt.jpg

Două dintre mașinile lui Cătălin Homor au fost obținute în 2006 și 2007 prin credit, iar a treia prin contract de vânzare-cumpărare.

În perioada 2000 – 2015, actualul șef al CNADNR  a strând bijuterii în valoare de aproximativ 9.000 de euro. De asemenea, Homor mai are două conturi bancare deschise în 2005 și 2008 ce însumează 43.575 de lei, dar și un depozit nonbancar, în care șeful CNADNR deține 38.000 de lei.

În aceeași declarație de avere mai figurează împrumuturi în valoare totală de 8.700 de euro, către Marian și Adrian Homor.

Anul trecut, Homor,  la acea dată director de investiţii la Metrorex, a încasat venituri nete de 88.800 de lei, iar soţia sa, Claudia Homor, 52.500 de lei, de la Sanador şi în baza unui contract de colaborare. În 2013, Cătălin Homor declara câştiguri salariale de 19.000 de lei de la Comnord S

Cătălin Homor a preluat funcția de director general CNADNR după ce noul ministru al Transporturulor, Dan Costescu, l-a demis pe Narcis Neaga. „Nu suntem mulţumiti de activitatea companiei, este nevoie de o resetare. Sunt carenţe şi pe activitatea operaţională, nu doar pe cea de investiţii”, a declarat Dan Costescu, potrivit Mediafax. De asemenea, a precizat că are încredere că Homor, care s-a ocupat înainte de preluarea interimară a conducerii Metrorex și de investiţiile companiei de metrou, îşi va duce cu succes la îndeplinire noul mandat, cel puţin până la numirea unui management în condiţiile ordonanţei privind guvernanţa corporativă.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii