Cautare
, Contributor

Bunuri de consum |
|

Care au fost cele mai mari comenzi de pe Foodpanda

Comenzile de pe platforma de food ordering, Foodpanda, au crescut cu circa 30% în iunie și iulie, față de lunile anterioare, iar tot în această perioadă s-au plasat și cele mai ridicate comenzi, unele depășind 1.600 lei.
food

Cele mai mari comenzi din lunile iunie și iulie au fost între 1.100 și 1.700 lei, majoritatea efectuate de la birou, în jurul prânzului, din București.

Pe fondul temperaturilor ridicate, majoritatea dintre noi evită bucătăria de acasă și preferă să-și comande prânzul de la birou. Ce am observat, cumva diferit de anul trecut, este faptul că primim destul de des comenzi, tot de la birou, chiar și după ora 18:00, spune Radu Bălăceanu, country manager Foodpanda România.

O altă perioadă bună pentru platforma de food ordering a fost luna aprilie, când s-au realizat două comenzi de circa 1.000 de lei fiecare, pentru burgeri și specialități libaneze.

Toate vârfurile de comenzi Foodpanda de anul acesta au fost plasate de pe varianta desktop a aplicației Foodpanda, fiind și cea mai utilizată în cazul comenzilor multiple, realizate de la birou de grupuri mai mari de persoane.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii