Cautare
, Contributor

Internet |
|

Care au fost categoriile preferate de români pe OLX

În decembrie 2015, platforma online de anunțuri OLX.ro a înregistrat 9,4 milioane de vizitatori unici, în creștere cu 80% mai față de aceeași perioadă a anului precedent.
online shopping

Tot în ultima lună a anului trecut, OLX a înregistrat peste 554 milioane de afișări și peste 34 de milioane de vizite, potrivit Studiului de Audiență și Trafic Internet și Biroului Român de Audit Transmedia.

În ceea ce privește aplicația OLX, aceasta a fost instalată pe aproape 2 milioane de terminale mobile, iar în decembrie 2015 s-a înregistrat o creștere de 190% față de aceeași perioadă din 2014.

Tendința crescătoare se observă și în cazul anunțurilor postate, anul trecut românii încărcând mai mult de 14 milioane de oferte noi. Categoriile preferate de români au fost Electronice și Electrocasnice, cu un total de 3,8 milioane de anunțuri noi, Auto, Moto și Ambarcațiuni cu peste 3,4 milioane oferte și Imobiliare cu 1,8 milioane. De asemenea, Locuri de muncă a fost categoria cu una dintre cele mai mari creșteri de anul trecut, cu peste 140% mai multe anunțuri față de anul precedent.

Referitor la prețuri, cele mai mari au fost semnalate în categoria Imobiliare, cu sume cuprinde între 10 și 19 milioane de euro pentru terenuri agricole sau spații mari de birou.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii