Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Care au fost audiențele din acest an ale „colonelului” Turcescu până la „spovedania” sa?

„Sub semnul întrebării”, emisiunea pe care Robert Turcescu a realizat-o la B 1 TV până pe 18 septembrie a.c., a avut 125 de ediții în acest an, cu o audiență medie de 152.000 de telespectatori pe minut la nivel urban (1,5% rating). A fost cel mai urmărit program la această televiziune, peste „Lumea lui Banciu” (143.000 de persoane pe minut).
sub semnul intrebarii

Până la „spovedania” lui Turcescu, „Sub semnul întrebării” a avut o audiență medie peste ratingul general al B1 TV (99.000 de persoane pe minut – urban). Se poate spune că „semnul întrebării” a fost prima locomotivă în sondaje a canalului de știri.

Și la nivel național, situația a fost aceeași: audiența medie a emisiunii a fost de 253.000 de telespectatori pe minut (1,4% rating), ocupând prima poziție în topul de la B1 TV. Stația a avut 163.000 de privitori pe minut pe național, în perioada 1 ianuarie – 18 septembrie a.c.

Ultima ediție a lui Turcescu în studioul B1 TV (18 septembrie) a înregistrat 1,2% rating urban. De remarcat faptul că nicio ediție din acest an nu a depășit 3,5 puncte de rating. Cea mai mare audiență a fost pe 11 februarie, 3,2% rating, când Turcescu l-a avut invitat pe Traian Băsescu. Cea de-a doua ediție în topul personal al „ofițerului acoperit” a fost realizată tot în prezența lui Traian Băsescu, pe 9 septembrie: 2,7% rating urban.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii