Cautare
, Contributor

Macroeconomie |
|

CardAvantaj, mai multe rate și vouchere la Praktiker

Credit Europe Bank anunță cea mai recentă campanie dezvoltată în parteneriat cu Praktiker, care va aduce, până la data de 15 octombrie 2015, fiecărui nou posesor de CardAvantaj un număr extins de rate și vouchere cadou în valoare de 200 lei.
cumparaturi

Mai exact, clienţii care solicită până la data de 30 septembrie, 2015 şi intră în posesia unui CardAvantaj, emis în perioada campaniei, vor beneficia de un număr extins de 14 rate fără dobândă şi vor primi cadou patru vouchere, fiecare în valoare de 50 lei.

Voucherele vor putea fi folosite în magazinele Praktiker pentru cumpărături cu valori între 500 și 2.000 lei, progresiv, câte un voucher la fiecare 500 lei achitaţi. Astfel, de exemplu, pentru o tranzacţie de 1.500 lei se vor putea folosi 3 vouchere, care se vor scădea din suma de plată.

„Pe lângă avantajele plăţii în rate fără dobândă, clienții pot profita de discounturi la cumpărături la Praktiker prin folosirea acestor vouchere cadou. Totodată, împreună cu partenerul nostru de lungă durată, Praktiker, am decis să le punem clienților la dispoziţie un număr extins de rate, de la nouă la 14, pentru a le face mai accesibile produsele dorite pentru amenajarea casei sau grădinii”, spune Engin Alaybayoglu, chief Retail Banking and Cards Officer, Credit Europe Bank România.

Credit Europe Bank (România), membră a grupului financiar olandez Credit Europe Bank NV, are pe plan local aproximativ 500.000 de clienți persoane fizice, IMM-uri și corporații, prin intermediul unei rețele alcătuit dein 58 de sucursale, agenții și puncte de lucru, cât și prin canale alternative de distribuție precum ATM-uri, POS-uri, Phone Banking și servicii de internet.

Banca Transilvania (BT) lansează evenimentul de shopping bancar Bank to School

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii