Cautare
, Staff

Lifestyle |
|

Caran d’Ache a deschis un Boutique Atelier la hotelul JW Marriott din București

Caran d’Ache Geneve, producător elvețian de instrumente de scris de lux, a deschis noul său Boutique Atelier din România, în cadrul galeriei The Grand Avenue, situată la parterul hotelului JW Marriott Bucharest Grand Hotel.
 aboneaza-te
PCM_0278_fe

În noul boutique, clienții vor găsi o gamă largă de produse: instrumente de scris din gama uber-premium, din gama Office Line, materiale pentru desen și pictură, dar și brichete, butoni și o varietate de produse din piele fină, – portofele, etuiuri, curele, genți sport, serviete.

Toate articolele sunt proiectate, dezvoltate și realizate în Geneva, folosind materiale prețioase, precum ruteniu, paladiu, platină, aur și lac de China. Edițiile speciale ale instrumentelor de scris Caran d’Ache, Astrograph, Caelograph sau 1010 Timekeeper sunt decorate cu diamante și alte pietre prețioase.

Brandul s-a născut în anul 1915 la Geneva și a dezvoltat de-a lungul timpului instrumente de scris care combină cele mai fine materiale cu cele mai avansate tehnologii. Numele Caran d’Ache vine de la cuvântul rusesc „karandash”, care înseamnă creion. La rândul său, „karandash” provine din rădăcina turcească „kara tash”, care se referă la piatra neagră – grafitul.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii