Cautare
, Contributor

Servicii Financiare & Imobiliare & Auto

Burse |
|

Capitalizarea de piață a criptoactivelor a depășit pragul de 2 trilioane de dolari

Capitalizarea totală a pieței criptoactivelor a atins un nou maxim de peste 2 trilioane de dolari, mai valoroasă decât orice companie listată la nivel global, cu excepția Apple.
criptomonede Bitcoin Ether

Plafonul de piață al tuturor criptoactivelor a depășit luni 2 trilioane de dolari, potrivit surselor de monitorizare a criptoactivelor precum CoinGecko.

Saltul deasupra companiilor, inclusiv Saudi Aramco – a doua cea mai mare companie din lume după capitalizarea de piață – vine după o creștere recentă a prețului pentru multe criptoactive majore, inclusiv bitcoin și ethereum, cele mai mari dintre ele.

Creșterea plafonului de piață a criptoactivelor vine și ca urmare a deciziilor companiilor de plăți de a include criptomonedele ca modalitate de plată. Spre exemplu, Visa a anunțat recent că va permite tranzacțiile în stablecoin, criptomonedă susținută de Ethereum. Visa a anunțat că va lucra inițial cu Crypto.com, care își va gestiona acum afacerea cu carduri în întregime în criptoactive.

De asemenea și PayPal a anunțat lansarea „Checkout with Crypto”, noul său serviciu ce extinde utilizarea criptoactivelor, potrivit firmei de plăți. Mai exact, clienții PayPal, care dețin criptoactive, pot să-și convertească deținerile în monede clasice la check-out pentru a face cumpărături.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii