Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

CORONAVIRUS |
|

Capitala intră în scenariul verde. Se vor aplica noi relaxări

Bucureștiul a intrat în scenariul verde, iar restaurantele și sălile de spectacol își vor putea relua activitatea la o capacitate de 50%. Elevii vor continua să meargă la școală în scenariu hibrid până când rata de infectare va scădea sub 1 la mia de locuitori.
centrul vechi bucuresti

Prefectul Bucureștiului a anunțat joi, după ședința Comitetului Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă, că decizia este de a trece Capitala în scenariul verde. De asemenea, se vor putea organiza evenimente culturale în aer liber cu până la 300 de participanți.

Restricțiile de circulație pentru timpul nopții rămân valabile pe perioada stării de alertă, adaugăAlin Stoica. „În București am atins astăzi 1 milion de persoane vaccinate cu cel puțin o doză, deci lucrurile arată încurajator. Dacă ne uităm la alte state, la peste 50 – 60% rată de vaccinare s-a renunțat la purtarea măștii și există și la noi inițiative și discuții ca, de exemplu, în spațiile de birouri sau în alte zone unde sunt doar persoane vaccinate să se renunțe la purtarea măștii, ceea ce poate fi o măsură bună”, a spus Stoica.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii