Cautare
, Staff

Gastronomie |
|

Capitala găzduiește, în septembrie, cel mai mare eveniment de street food din Europa de Est

Între 7 și 10 septembrie va avea loc în București „The Carnival”, unul dintre cele mai mari evenimente de street food din Europa de Est. La spectacol vor fi prezenți peste 100 de artiști culinari, dar și trupe precum Club des Belugas, N.O.H.A, Touch & Go, Subcarpați, Vama, Macanache, Phunk B, Jurjak, Les Elephants Bizarres, Cred Că Sunt Extraterestru.
20257934_958178434323429_3413383378695976280_n

„The Carnival” se află la cea de-a doua ediție a evenimentului de street food din România și se va desfășura la Romexpo, reunind aproape 100 de comercianți de mâncare, cei mai mulți adunați vreodată din România, plasându-se astfel pe harta celor mai renumite festivaluri de mâncare din Europa.

Carnavalul vine în continuarea festivalului de anul trecut Bucharest Street Food Festival, având un spațiu de desfășurare de două ori mai mare anul acesta, dar și zeci de spectacole culinare, artistice și concerte live. Participanții vor avea la dispoziție peste 20 de zone de relaxare, activități dedicate copiilor, cea mai mare selecție de burgeri din România (Burger Arena), cea mai mare varietate de deserturi (Dessert Island), dar și preparate specifice din peste 10 bucătării internaționale.

Spectatorii vor putea să experimenteze mixul de influențe gastronomice asiatice, chinezești, nemțești, turcești, sârbești, japoneze, hawaiiene, indiene, mediteraneene,  franțuzești sau românești, într-o atmosferă cu ritmuri urbane și influențe etno, rock sau alternative, asigurate de concertele live ale trupelor internaționale și naționale precum Club des Belugas, N.O.H.A, Touch & Go, Subcarpați, Vama, Macanache, Phunk B, Jurjak, Les Elephants Bizarres, Cred Că Sunt Extraterestru.

În septembrie 2016, am organizat cel mai mare festival de street food din România, un eveniment – spectacol ce a îmbinat conceptul de „mâncare stradală”, foarte popular în multe dintre marile capitale ale lumii, cu atmosfera  concertelor live. Anul acesta, având în spate experiența a peste 10 festivaluri dedicate street food-ului organizate în toată țara, ne întoarcem la Romexpo cu un concept mai amplu și mai spectaculos. Cu o suprafață dublă față de cea alocată anul trecut festivalului bucureștean de street food, având cele mai apreciate food truck-uri din România, zeci de artiști locali și internaționali, trei scene dedicate artiștilor stradali din întreaga Europă și demonstrații culinare susținute de cei mai cunoscuți chefi români, credem că „The Carnival” va pune Bucureștiul pe harta manifestațiilor de street food din lume”, a declarat Florin Itu, organizator Bucharest Street Food Carnival.

Mai multe informații despre eveniment găsiți pe: www.facebook.com/BucharestStreetFoodFestival/ .

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii