FacebookTwitterLinkedIn

Noile birouri, cu o suprafață de 1.120,94 m2, vor deveni funcționale începând cu luna iulie 2016. În această tranzacție Capgemini a fost reprezentată de JLL, care a avut rolul de consultant.

“România este a doua cea mai importantă țară din Estul Europei pentru grupul Capgemini, din perspectiva cifrei de afaceri și a numărului de angajați. Am decis ca București să fie locația echipelor de consultanță, aplicații și platforme SaaS. Pentru că strategia noastră de dezvoltare pentru următorii 3-5 ani presupune atingerea unui număr de 2.000-2.500 de angajați, am decis să căutăm un spațiu de birouri care să ne ofere condițiile corespunzătoare pentru a ne dezvolta la cel mai înalt nivel, punând accent pe bunăstarea oamenilor la locul de muncă. Obiectivul nostru pentru acest an este de a ne extinde activitatea și echipa cu 40%”,a declarat Philippe Beucher, Managing Director Capgemini Services România.

Cine sunt premianții de la Gala Forbes Best Office Buildings 2016?

Capgemini este a doua companie care închiriază birouri în clădirea C a complexului Green Court Bucharest. Construcția corpului C a fost finalizată la data de 1 iunie 2016, iar suprafața totală disponibilă pentru închiriere este de aproximativ 16.300 mp. Proiectul Green Court Bucharest și în speță clădirea C au integrate soluții de sustenabilitate de ultimă generație, care ajută la optimizarea amprentei de mediu a clădirii, reducând semnificativ costurile de operare.

Skanska România își consolidează poziția prin două noi proiecte

”Companiile a căror activitate constă în furnizarea de servicii au fost printre cele mai active de pe piața de birouri din ultimii ani. Această tendință se va menține și în acest an, având în vedere că din ce în ce mai multe companii internaționale sunt interesate să-și stabilească sau să-și extindă operațiunile în România profitând de o forță de muncă extrem de competentă. Aceste companii caută spații de lucru sustenabile, de înaltă calitate și cu acces facil la mijloace de transport și alte servicii, iar Green Court Bucharest oferă toate aceste facilități, fiind cea mai bună alegere pentru standardele globale înalte de operare ale Capgemini”, a declarat Viorel Opaiț, Business Development Director JLL, persoana care a asistat Capgemini în această tranzacție.