Cautare
, Contributor

Forbes.com

IT |
|

Canyon lansează Tattoo, o nouă ediție de produse, alături de artistul olandez Henk Schiffmacher

Tattoo.png
Canyon a demarat o colaborare pentru noua ediție cu un reputat artist olandez, Henk Schiffmacher, specializat în tatuaje.   Rezultatul : o nouă gama de produse cu un design unic, inedit care va fi disponibilă în magazine în această primăvară în regiunea EMEA, țările CSI și America de Sud.

Designul noii ediții Canyon reflecta stilul unic și plin de culoare adus de Henk Schiffmacher,  un fenomen în lumea tatuajelor. Printre clienții săi s-au numărat de-a lungul vremii, artiști faimoși precum Lady Gaga, Kurt Cobain, Robbie Williams, Red Hot Chili Peppers și Pearl Jam.

“Suntem încântați de rezultatul final și această colecție va fi, cu siguranță, unică și de succes.”,  a declarat Geert van Dijk,  Canyon VP Sale & Marketing .

Fondat în 2003, CANYON este unul dintre brandurile internaţionale cu cea mai mare rată de creștere în regiunile Asia şi EMEA.

Noua ediție Canyon, disponibilă în unele magazine în această primăvară, va cuprinde căști, boxe USB, genți laptop, mouși, huse și standuri pentru iPad.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii