Cautare
, Contributor

Travel |
|

Când puteţi zbura ieftin în peste 30 de destinaţii europene

O analiză a portalului de turism Vola.ro arată că preţutile biletelor de avion pot ajunge în ianuarie la mai puţin de 50 de euro pentru peste 30 de destinații europene.
travel

Prețurile biletelor de avion pentru mai mult de 30 de destinații din Europa scad chiar și de trei ori din luna ianuarie, ajungând la mai puțin de 50 de euro pentru o călătorie dus-întors în orașe precum Roma, Paris, Londra sau Barcelona, potrivit unei analize realizate de Vola.ro.

În Londra, de exemplu, una dintre capitalele europene preferate de români, un zbor în luna decembrie costă peste 200 euro și poate depăși chiar 350 euro pentru perioada sărbătorilor de iarnă. Din a doua jumătate a lunii ianuarie, însă, se pot găsi bilete către capitala Marii Britanii la aproximativ 35 euro.

Spre Roma, o altă destinație căutată de turiștii români, prețul unui bilet în decembrie depășește 150 de euro și poate ajunge chiar la 300 euro în anumite intervale. În schimb, pentru lunile ianuarie sau februarie, biletele de avion dus-întors spre Roma vor avea prețuri de la 30 euro.

Printre destinaţiile cu preţuri atractive în primele luni ale lui 2015 sunt Barcelona, Paris, Milano, Oslo, Bruxelles sau Treviso, iar plecarea este atât din Bucureşti cât şi de pe principalele aeroporturi din ţară.

“Biletele au prețuri cu atât mai mici, cu cât se cumpăra mai din timp, adică cu cel puțin 1-2 luni în avans. Cei care merg la evenimente celebre ar trebuisă cumpere biletele cu 4-5 luni în avans, pentru a găsi cele mai ieftine variante. Ca o medie, dacă achiziționezi biletele cu aproximativ două luni în avans, poți obține un tarif bun pentru aproape toate destinațiile”, a declarat Alina Dumitrescu, manager de agentie Vola.ro.

Vola.ro este una dintre cele mai mari agenții de turism online din România, iar anul trecut a înregistrat o cifră de afaceri de 107,4 milioane de lei, adică de peste 24 de milioane de euro.

Vola.ro este prima companie din România care a fost clasată pe primul loc, pentru trei ani consecutivi, în topul Deloitte Technology Fast 50, în Europa Centrală. Performanța a fost realizată în urma unei creșteri a venitului de 57 de ori în ultimii trei ani.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii