Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Când începe The Artist Awards? Vezi ce artiști vor urca pe scena din Craiova

În numai 4 zile începe The Artist Awards! Prima ediție va avea loc la Craiova, în Piața Mihai Viteazu, pe 11 și 12 octombrie, și promite show-uri incendiare, muzică live, momente de dans și foarte multe alte surprize. Evenimentul celebrează muzica și premiază cei mai talentați artiști și creatori de conținut, care așteaptă voturile publicului.

Când începe The Artist Awards și vine va urca pe scena din Craiova

Pe 11 octombrie, începând cu ora 18:00, locuitorii din Craiova și nu numai sunt așteptați să-i sărbătorească pe cei mai tari creatori de conținut și, timp de câteva ore, să cânte și să danseze împreună cu ei, dar și cu unii dintre cei mai iubiți artiști. Vineri seară, printre cei care vor urca pe scenă se numără 5Gang, Noaptea Târziu, Alvarez, Iuliana Beregoi, Alina Eremia, Minelli, INNA și DJ-ul turco-olandez Burak Yeter.

Pe 12 octombrie, de la ora 17:30, vor fi sărbătoriți artiștii, care vor aduce la Craiova show-uri special create pentru The Artist Awards. Antonia, Delia, Carla’s Dreams, Cristi Minculescu & Valter & Boro, Pacha Man, Florian Rus, Killa Fonic, INNA, Irina Rimes și Vanotek sunt doar câțiva dintre artiștii care vor face scena să vibreze sâmbătă. Seara se va încheia cu un concert incendiar BUG Mafia.

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii