Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Orologerie de lux |
|

Când alfabetul începe cu B de la Breitling

În anii de colaborare, Breitling și Bentley au ajuns să împartă mai mult decât pasiunea pentru simbolul literei B și dragostea pentru viteză. Seria limitată Breitling for Bentley GT3 e o bucurie atât pentru iubitorii mărcii auto cât și pentru pasionații de orologerie.

În parteneriatul său cu Bentley, Breitling a prezentat o nouă serie limitată dedicată unui model iconic – Continental GT3.  Limitată la 500 de exemplare, seria de ceasuri este dedicată victoriilor avute de-a lungul timpului de mașinile britanice. Sunt enumerate performanțele de la Le Mans din anii ’20-’30, dar și mult mai recentele participări din 2003 sau câștigurile din cadru competițiilor GT3, trecute în palmares recent.

Ce-și spun cele două mărci de lux când vorbesc? Dacă ar fi să ne imaginăm o conversație între brandul elvețian de ceasuri Breitling și producătorul auto Bentley atunci cronograful lansat recent ar fi cu siguranță subiectul principal. Cu o carcasă neagră din titan, ceasul arată ca o mașină de curse, sentiment inspirat și de cadran.

Cronogaful prezintă un sistem inedit de măsurare a timpului cu un totalizator de 60 de minute poziționat central  (lucru rar întâlnit în domeniul cronografelor) precum și un totalizator combinat de ore și minute, amplasat în dreptul orei 9.  Cu o dimensiune impresionantă a carcasei, de 49mm, ceasul beneficiază și de un calendar pus în funcțiune de mecanismul automatic certificat COSC. În final, nu trebuie uitată cureaua de cauciuc, încă un detaliu de design care amintește de parteneriatul cu Bentley GT 3 și care readuce discuția pe făgașul preferat atât de ceas cât și de marca auto: determinarea de a câștiga.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii