Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Orologerie de lux |
|

Cancelarul Angela Merkel inaugurează noua clădire a manufacturii Lange

La exact 3 ani de la așezarea pietrei de temelie, manufactura germană A. Lange & Sohne inaugurează cea mai nouă clădire a complexului său de producție din Glashütte. Cu o suprafață totală de 5.400 de metri, clădirea continuă crezul Lange: îmbinarea tehnologiei de ultimă oră și a tradiției orologere pure.

Cel mai titrat producător german de ceasuri de lux, A. Lange & Sohne, a inaugurat noul corp al complexului său de producție din Glashütte. În urma unei investiții de două cifre în milioane de euro Lange și-a crescut considerabil capacitatea de producție și inovație, spune comunicatul de presă al companiei.

Noua facilitate este izolată perfect împotriva prafului, detaliu vital în producția de ceasuri de înaltă calitate iar arhitectura o face să se încadreze perfect în peisajul istoric al clădurilor din sudul orașului. Clădirea va găzdui mașini pentru producerea componentelor folosite în construcția de mecanisme precum și un departament de gravură manuală.

Panglica a fost tăiată la finalul lunii august 2015, în prezența Cancelarului german Angela Merkel și a ministrului-prezident al Saxoniei, Stanislaw Tillich.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii