FacebookTwitterLinkedIn

În ultimii ani, TAG Heuer şi-a concentrat eforturile de dezvoltare de produs pe studiul frecvenţelor înalte, iar conceptele „Mikro“ au susţinut compania să se diferenţieze pe o piaţă tot mai aglomerată. După ce anul trecut câştiga Aiguille d’Or la Grand Prix d’Horlogerie din Geneva, în 2013 noi produse ale companiei sunt premiate. La finalul lunii octombrie, TAG Heuer a câştigat titlul de „Ceasul Anului“ într-un eveniment organizat de grupul Ringier la Geneva, modelele Carrera Mikropendulum şi Mikropendulum S fiind alese de public pentru această distincţie.

Carrera Mikropendulum, prezentat pentru prima dată la Baselworld este primul cronograf magnetic care măsoară timpul cu o precizie de până la 1/100 dintr-o secundă, iar Mikropendulum S este primul dublu tourbillon magnetic. Tipic pentru linia Mikro este faptul că ceasurile sunt echipate cu un lanţ dual – unul pentru ceas şi unul pentru cronograf. Ceasurile funcţionează la o frecvenţă de 28.800 de vibraţii pe oră pentru citirea timpului, iar pendulul magnetic bate cu o frecvenţă de 360.000 de vibraţii pe oră, ceea ce explică acurateţea cronografului.

Citiți mai multe în următoarea ediție Forbes Life, disponibilă din 11 noiembrie. Vă recomandăm galeria de imagini TAG Heuer.