Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

SportsMoney |
|

Campionatul European de fotbal din 2016 va putea fi urmărit integral la Dolce Sport

Toate cele 51 de meciuri ale turneului final din Franţa vor fi transmise în direct pe canalele televiziunii deţinute de Telekom Romania.
EURO 2016

Dolce Sport este singura televiziune din România care va transmite toate cele 51 de partide ale celei mai mari competiţii fotbalistice din Europa, în perioada 10 iunie – 10 iulie 2016, iar 28 de partide vor fi putea fi vizionate exclusiv pe canalele Dolce Sport.

În plus, clienții Telekom Romania vor putea urmări, live, Campionatul Euro 2016 nu doar pe TV, ci și pe laptop, tabletă sau smartphone, prin platforma Telekom TV Web & Mobile.

Cei mai bogați jucători și antrenori de fotbal în anul 2014

Vlad Enăchescu, directorul general Dolce Sport, a declarat: „Această achiziţie se alătură în mod firesc celorlalte mari competiţii cu care ne-am obişnuit telespectatorii. UEFA Champions League, UEFA Europa League, campionatele Italiei, Angliei, Germaniei şi Franţei, Liga 1 şi marile întreceri ale altor discipline sportive transmise în exclusivitate de Dolce Sport, precum Formula 1, NBA, Campionatele Mondiale de handbal, Turneul celor 6 Naţiuni, mari turnee de tenis, WRC sau mari gale de box, au creat mari aşteptări în rândul clienţilor noștri. Ne-am dorit această competiţie şi am cumpărat-o direct de la forul european pentru a oferi românilor cel mai mare eveniment fotbalistic al anului 2016, la care sperăm să participe şi naţionala condusă de Anghel Iordănescu”.

Oficialialii companiei Telekom România nu au precizat valoarea contractului pentru care a fost achiziționat acest program pentru România.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii