Cautare
, Contributor

Shopping |
|

Campanii de Paşte în mall-urile din Capitală

2012_Atrium_2_bucuresti_mall.jpg
  Anchor Grup, dezvoltatorul centrelor comerciale București Mall și Plaza România, lansează campaniile de Paște în cele două mall-uri, care se vor desfășura în perioada 19 aprilie - 12 mai 2013.

Pentru Sărbătorile Pascale, București Mall și Plaza România au pregătit activități și evenimente destinate familiilor și tinerilor, dar și concursuri cu premii și surprize. Mai mult, cele două centre comerciale vor găzdui pe 24 aprilie a.c. ateliere de pictat ouă gigant, două evenimente caritabile organizate în parteneriat cu Fundația Salvați Copiii si Hospice Casa Sperantei la care vor participa Amalia Nastase, Andreea Esca,  echipa The One, Geanina Ilies, Andrei Duban, Andreea Raducan si multi alţii.

„In perioada imediat următoare București Mall și Plaza România vor găzdui o serie de activități deosebite pentru fiecare dintre membrii familiei, de la workshopuri tematice și concursuri cu surprize pentru copii, la ateliere de gătit, concerte și evenimente de modă”, a declarat Roxana Dumitru, marketing director Anchor Grup. „ Ne dorim să devenim destinația de shopping preferată a bucureștenilor, motiv pentru care am dezvoltat mecanisme de stimulare a cumpărăturilor – premii instant și pachete promoționale pentru cei dragi”, a mai adăugat Roxana Dumitru.

Campania „Stilul vine din inima orașului” derulată în București Mall începând cu 19 aprilie este o bună ocazie pentru completarea garderobei de primăvară-vară cu produse din colecțiile celor mai renumite branduri. Campania cu reduceri va culmina cu Easter Deals pe 27 aprilie, o zi întreagă de cumpărături inteligente, oferte speciale și premii instant la achizitii de minimum 250 de lei.

În Plaza Romania, „La shopping te Paște distracția”. Timp de o lună, pregătirile de primăvară aduc ateliere de încondeiat ouă și jocuri cu tematica sărbătorilor pascale pentru cei mici, dar și workshopuri de gătit, demonstrații de scrimă în cadrul Epee Grand Prix și momente de veselie cu trupa Contrapunct.

Pe 20 aprilie, maestrul bucătar Horia Vârlan va împărtăși vizitatorilor din Plaza Romania secretele unor rețete speciale. Mai mult, bucate și dulciuri tradiționale vor putea fi gustate și la Spring Fest, târgul cu produse, expoziții de icoane și ornamente de sezon.

Grupul Anchor este prezent în România din 1997 fiind unul dintre cei mai puternici jucători de pe piaţă prin portofoliul său de proiecte de retail, residence şi clădiri de birouri.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii