Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Filantropie |
|

Campania „Joy for Nepal”, inițiată de Alex Găvan, a depășit 50.000 de euro

Demarată la inițiativa alpinistului Alex Găvan, campania ”Bucurie pentru Nepal”/ ”Joy for Nepal” a depășit, în a cincea săptămână, pragul de 50.000 de euro.    
Credit foto Alex Gavan

De pildă, grădinița Acorns Nursery a organizat o campanie de strângere de fonduri pentru copiii din Nepal, în cadrul căreia au fost donați 5000 de lei. Copiii au creat obiecte, iar grădinița, împreună cu partenerii săi, a organizat o petrecere caritabilă, pentru cei mici, părinți și prieteni.

”Mulțumim tuturor celor care ne-au sprijinit și ne sprijină în continuare. Impreună reușim cu adevărat să ajutăm comunități izolate din Nepal să-și reia viața de la capăt”, a declarat presei Alex Găvan.

Campania ”Bucurie pentru Nepal”/ ”Joy for Nepal” a fost lansată pe 19 mai 2015. Durata  campaniei este de 7 săptămâni și 9 zile, perioadă corespunzătoare gradelor înregistrate de primul cutremur care a distrus această țară, pe 25 aprilie 2015, când Alex Găvan se afla în Tabăra de Baze de pe Everest/ Lhotse.

În această perioadă, partenerul din Nepal al campaniei, Kharuna-Shechen, fondată de cunoscutul autor francez Matthieu Ricard, a reușit să asigure ajutor și asistență medicală pentru aproape 179000 de persoane din 477 de sate din cele mai afectate zone.

Toți banii strânși în urma campaniei vor ajunge la oamenii nevoiași, din Nepal, prin intermediul unor proiecte de reconstrucție gestionate de organizația Karuna-Shechen. Vor fi finanțate activități de reconstrucție în comunitățile izolate și afectate de cutremur, precum refacerea de școli, dispensare, surse de apă potabilă.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii