Cautare
, Contributor

Cariere |
|

Camera Franceză de Comerț, Industrie și Agricultură lansează The French Hub

În contextul în care 80% dintre membrii CCIFER sunt IMM-uri, Camera lansează un Club, The French Hub, în cadrul căruia sunt invitați antreprenori din diverse domenii pentru a face schimb de experiențe.
Antreprenoriat

Înființarea acestui Club vine ca urmare a dorinței Camerei de a extinde această comunitate a IMM-urilor și a microintreprinderilor cu scopul de a diversifica experiențele împărtășite și de a multiplica oportunitățile.

VEZI ȘI: O PĂLĂRIE CU VALOARE: CE MAI OFERĂ PIAȚA DE MBA-URI

Antreprenorii invitați sunt fie la început de drum, fie cu ani de activitate în spate. E o ocazie pentru aceștia să facă schimb de experiență și de servicii/produse, participând la Bursa Antreprenorilor.

The French Hub propune în 2016 ateliere lunare în jurul unui subiect tehnic, Premiul antreprenorului și un eveniment de amploare care să faciliteze întâlnirile dintre antreprenori și marile companii.

VEZI ȘI: O AFACERE DESTINATĂ ANTREPRENORILOR

Pentru a adera la Club este necesar ca intreprinderea celui vizat să fie deja membră în CCIFER, să fie manager acționar al companiei și să participe la jocul „Bourse d’échange des services”. 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii