FacebookTwitterLinkedIn

Printre subiectele discutate s-au numărat măsurile promovate de Guvernul României și de Ministerul de Finanțe pentru a încuraja redresarea economică și pentru a susține mediul de business în timpul și după încheierea stării de urgență, respectiv de alertă, punctele forte și punctele slabe ale țării în comparație cu criza anterioară, precum și lecțiile învățate până acum din situația actuală.

A fost acordată atenție specială modalităților prin care comunitatea de afaceri poate ajuta la reclădirea economiei, și direcțiilor spre care trebuie să se orienteze investițiile în România în perioada următoare.

Alături de ministrul Florin Cîțu s-au aflat dl. Tom Leene, președintele Consiliului de Administrație al NRCC, și dl. Serge Offres, vicepreședinte. Întâlnirea online a atras participarea a peste 80 de membri ai NRCC, marcând începutul unui dialog continuu între comunitatea Camerei de Comerț și oficiali români, pentru a aborda diverse subiecte de afaceri privind provocările economice actuale și noile oportunități.

„Suntem recunoscători pentru dialogul clar și constructiv cu domnul ministru Florin Cîțu în cadrul webinarului NRCC. Perioada curentă, fără precedent, necesită colaborarea și alinierea între autorități și comunitatea de afaceri, iar asta este exact ceea ce oferă NRCC. Este îmbucurător să vedem că putem oferi o platformă unde membrii noștri se pot aflat în contact direct și pot adresa întrebări la cel mai înalt nivel de luare a deciziilor în cadrul Guvernului României”, a declarat Tom Leene, președintele Consiliului de Administrație NRCC.

NRCC susține și promovează comunitatea de afaceri română și olandeză. Organizația creează oportunități în cadrul comunității sale de aproape 200 de membri, păstrând un strans contact cu Ambasada Țărilor de Jos în România și acționând ca partener de consultare între sectorul de afaceri și Guvernul României.