Cautare
, Contributor

500 miliardari |
|

Camelia Şucu

Camelia Sucu.jpg
Avere: 70 milioane de euro Vârstă: 46 de ani Reşedinţă: Bucureşti Domenii: industria mobilei, retail

Imperiul Cameliei include retailerul de mobilier de lux Class Living, proiecte imobiliare sau investiții în artă și bijuterii. După ce, în 2009, femeia de afaceri refuzase propuneri primite din Bulgaria și Polinezia, legate de un business similar cu Class Living și, respectiv, o afacere de telefonie mobilă, Șucu avea să facă, la începutul lui 2010, o mutare îndrăzneață. Antreprenoarea a cumpărat, cu suma de 4,5 milioane de euro, Piața de Gros, un spațiu de 100.000 de metri pătrați din zona Berceni, unde angrosiștii comercializează produse agroalimentare către retailerii din București.

În ceea ce privește businessul său principal, Class Living, direcția de dezvoltare viitoare presupune două ramuri distincte. Prima dintre ele o reprezintă magazinul din Pipera, unde vor fi comercializate în continuare produse de prețmediu și ridicat, în timp ce segmentul designer a fost relocat într-un spațiu numit Iqo-nique Class Studio, în care s-au investit 500.000 de euro.

Camelia Şucu continuă să urmărească oportunităţi de investiţii, în special pe termen lung. Printre acestea se numără un centru de cosmetică medicală precum şi refacerea centrului Ana Aslan printr-un parteneriat public-privat. În 2007, Camelia Șucu devenea femeia de afaceri cu cele mai mari lichidități din România, după ce vânzarea acțiunilor deținute la grupul Mobexpert îi aducea în cont nu mai puțin de 40 de milioane de euro.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii