FacebookTwitterLinkedIn

Singurul calificat din România la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020, Robert Glință dă un exemplu de performanță, pasiune și perseverență, calitățile ce stau la baza unui sportiv excelent.

„Robert este singurul înotător român care s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyio 2020, dar și singurul de la Jocurile Olimpice de Vară din 2016 de la Rio De Janeiro. Deține recordul mondial pentru juniori și recordul național pentru seniori la 100m spate, în bazin olimpic. Palmaresul său este, însă, mult mai lung, iar lista de competiții naționale și internaționale unde s-a făcut remarcat, dar și de premii și distincții speciale, începe din 2006, de la vârsta de 9 ani”, spune Carla Parnică, Marketing & Corporate Communication Manager al Tinmar Energy.

„Mă bucur să am alături de mine un brand care, la fel ca mine, țintește sus, iubește competiția și are un mindset baza pe ideea de performanță în ceea ce face. Ne așteaptă un drum intens, dar cu răbdare și cu  echipa mea extraordinară, din care face parte și Tinmar acum, știu că va fi și un drum extrem de frumos. Să îmi depășesc limitele, să mă calific alături de niște sportivi de mare calibru și să reușesc să am o mentalitate îndreptată spre succes – astea înseamnă pentru mine #ceamaibunaenergie”, spune Robert Glință.

Tinmar Energy este singura companie cu capital privat românesc din sectorul energiei electrice care s-a extins într-un ritm accelerat și pe timp de criză, având în portofoliu companii de referință, dar și clienți rezidențiali.

De mai bine de trei ani, compania furnizează energie electrică și gaze naturale, alături de alte servicii integrate –  și pe segmentul de piață destinat consumatorilor rezidențiali. Cu o experiență de peste 18 ani în energie, Tinmar este și producător de energie regenerabilă prin investiții susținute în parcurile fotovoltaice. În prezent compania deține 8 parcuri fotovoltaice, cu o capacitate de producție de 60 MWp în cele mai însorite zone ale României.

“Parteneriatul cu Camelia Potec a venit ca o opțiune cu care ne identificăm cât se poate de natural. Asta pentru că, atât noi, cât și ea, ne bazăm pe valori comune precum dinamismul, relaționarea prietenoasă, și, în același timp riguroasă. Sunt de părere că doar prin disciplină și rigoare putem să promitem clienților noștri că se pot baza pe noi și că au toată energia noastră”, completează Carla Parnică.

Suntem disciplinați în toate activitățile și colaborările în care suntem implicați și credem că a fi profesionist, în domeniul nostru de activitate, cel puțin, înseamnă să fii responsabil, bine informat, precis și organizat, asemenea unui sportive de performanță.”
Carla Parnică, Marketing & Corporate Communication Manager al Tinmar Energy

În decursul celor 22 de ani de activitate sportivă, Camelia a cucerit peste 200 de titluri naționale, a depășit recordul european prin câștigarea a 16 medalii europene, dintre care patru de aur. În 2013, Camelia a devenit Președinte al Federației Române de Natație și Pentatlon Modern (FRNPM), fiind cel mai tânăr președinte de federație din România.

„Cred foarte tare în parteneriatul cu cei de la Tinmar Energy și mă bucur că am fost aleasă să fac parte din această echipă de oameni care încurajează, cu fiecare ocazie, atât tinerii, cât și adulții să ducă un stil de viață sănătos, prin mișcare și sport. Valorile lor se întrepătrund foarte mult cu valorile în care cred și pe care le urmez în activitatea mea sportivă, astfel că nu pot decât să fiu entuziasmată de această colaborare menită să inspire oamenii”, declară Camelia Potec.

Citește și

Ofensiva lui Augustin Oancea, fondatorul celui mai puternic furnizor privat de energie electrică