Cautare
, Contributor

Explorator. De vocație, om. De profesie, povestitor. www.georgianaciofoaia.ro

ForbesLife |
|

Calvin Klein watches + jewelry prezintă colecția 2017 în România

Ieri, 23 iunie 2017, brandul Calvin Klein watches + jewelry, a prezentat alături de CELLINI, reprezentantul unic în Romania al brandului, colecțiile de ceasuri și bijuterii 2017.
Calvin Klein Cellini

Caracterizate prin minimalism și linii fluide, senzuale și având ca sursă principală de inspirație viață de zi cu zi, colecțiile Calvin Klein watches + jewelry 2017 sunt definite de o imagine urban-sexy. Liniile rafinate ale suprafețelor metalice sunt definite de curbe senzuale care își au ca sursă de inspirație corpul uman și care crează un design ușor de recunoscut, însă totodată nou și inovator.

Brandul a dat naștere unei colecții caracterizate prin formele simple și naturale, care reflectă valorile instrinsece ale Calvin Klein și care reafirma spiritul de trend setter al mărcii.

Galeria AnnArt, cunoscută pentru sprijinul acordat artiștilor plastici contemporani, a fost spațiul ideal de desfășurare a evenimentului inspirat de artă și de stilul de viață urban. Expuse printre operele galeriei, vizualurile campaniei Calvin Klein din acest an s-au armonizat cu atmosferă chic-minimalistă a evenimentului. Realizată în alb-negru, campania ilustrează tinerețea și dinamismul caracteristic spiritului american al brandului, prin modele selectate de însuși Raf Simons, Calvin Klein Chief Creative Officer.

Noile colecții Calvin Klein watches + jewelry sunt disponibile în rețeaua magazinelor Cellini.

Despre CELLINI

Cellini Group este leader pe piață bijuteriilor și ceasurilor de lux din România, cu o rețea de 13 magazine.

Numele grupului a fost inspirat de cel al renumitului bijutier renascentist Benvenutto Cellini (1500 – 1571). Brandul a luat naștere în 1999 din dorință de a oferi pieței românești o rețea de magazine în care cumpărătorii pot găsi ceasuri și bijuterii aparținând unor mărci prestigioase, recunoscute pentru calitatea și excelentă lor: Vacheron Constantin, Cartier, Hublot, Breguet, Blancpain, Jaquet Droz, Omega, Breitling, Bell&Ross, Corum, Graham, Rado, Longines, Tissot, Calvin Klein watches + jewelry, Swatch, Fabergé, Măria Granacci, Eva Nobile, Furrer Jacot, Le Midì, Montegrappa.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii