Cautare
, Contributor

Forbes 500 |
|

Călin Mitică

Avere: 12- 13 milioane de euro Vârstă: 43 de ani Reşedinţă: Cluj Domenii: Transporturi, reparaţii material rulant    

Călin Mitică din Cluj Napoca a înfiinţat Transferoviar Grup în 2003. Activitatea principală a societăţii este transportul de marfă şi manevrele feroviare, iar cea secundară, reparaţii de vagoane de marfă şi călători şi locomotive. Grupul deţine şi firma de reparaţii material rulant Remarul 16 Februarie Cluj-Napoca (simbol REFE).

Despre antreprenorul de 43 de ani nu se cunosc prea multe decât prin intermediul firmelor sale, care au câştigat în 2010 câteva contracte notabile. În luna aprilie, Remarul 16 Februarie a cumpărat de la CFR 2.000 de vagoane ca fier vechi, la un preţ de 140 euro/tonă. La începutul lunii mai, societatea din Cluj a încheiat un contract la un preţ dublu faţă de cel cu care a achiziţionat vagoanele de la CFR Marfă.

Potrivit unui comunicat al Bursei de Valori Bucureşti, unde este listată, firma Remarul 16 Februarie Cluj-Napoca a vândut producătorului de oţel Eregli Iron and Steel Works din Turcia, 33.627 de tone de fier vechi, la un preţ total de 10,7 milioane de dolari. Valoarea contractului este de 320 de dolari pe tona de fier vechi, de peste două ori mai mare decât cel plătit CFR Marfă pentru fierul achiziţionat în luna aprilie.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii