Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Tech |
|

Călin Fusu preia o parte din aplicați mobilă Clever Taxi

Călin Fusu, omul de afaceri prezent în topul Forbes 500 miliardari cu o avere estimată la 5 milioane de euro și fondator al Neogen, a preluat 20% din aplicați mobilă Clever Taxi.
 aboneaza-te
Calin Fusu.jpg

Clever Taxi a fost fondată de antreprenori Mihai Rotaru (CEO) și Alexandru Dumitru (CTO) alături de investitorul Andrei Pitiș, iar în urma acestei preluari compania a anunțat că va folosi noua investiție pentru a-și continua extinderea.

,,Neogen se axează pe ‘mobile marketplaces’, soluții care ne simplifică viața cu ajutorul telefonului mobil. Sperăm să putem contribui la extinderea regională a business-ului Clever Taxi”, declară Călin Fusu.

Odată cu noua investiție, urmează o nouă etapă în dezvoltarea aplicației și o extindere în mai multe țări, au mai anunțat reprezentanții companiei.

Clever Taxi este o aplicație gratuită de comandă taxi pentru telefoanele mobile de tip smartphone și a fost lansată de compania Clever Tech în data de 4 octombrie 2012. Este lider de piață cu cele mai multe firme de taxi partenere și cu cele mai multe comenzi procesate prin intermediul aplicației, respectiv peste 5 milioane. Aplicația este disponibilă gratuit pentru toate sistemele de operare și este prezentă în 8 mari orașe din România.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii