FacebookTwitterLinkedIn

Celebrul calendar Pirelli, la a cărui lansare anuală Forbes România are privilegiul de a fi partener de 14 ani, revine cu o nouă ediție, care va înfățișa celebrități din lumea muzicală, fotografiate de Bryan Adams, celebru la rândul său în calitate de cântăreț, dar care și-a câștigat notorietatea și ca fotograf.

Un titlu foarte potrivit pentru momentul în care ne aflăm și în care toată lumea își dorește mobilitate, călătorii, aventuri, libertate, dar și pentru artiștii care, în mare parte a anului, sunt “pe drumuri”, în turnee.

Ședințele foto au avut loc în Los Angeles (inclusiv în legendarul Chateau Marmont, care păstrează secretele a numeroși muzicieni), dar și în Italia, la Capri.

“Eu sunt pe drumuri de 45 de ani, deoarece viața unui artist este compusă din drumuri, călătorii, hoteluri, ore întregi petrecute back stage”, spune canadianul Bryan Adams, care semnează cea de-a 48-a ediție a The Cal, așa cum este cunoscut poate cel mai celebru produs Pirelli.

Din “distribuție” fac parte Cher, Grimes (partenera lui Elon Musk), Jennifer Hudson, Rita Ora, Saweetie, Iggy Pop.

De-a lungul anilor în care am avut bucuria de a participa la lansările Calendarului Pirelli, am remarcat schimbări, care nu au diminuat farmecul sau influența produsului, dimpotrivă: de la un calendar cu femei frumoase, pin-up, The Cal a evoluat la o colecție de fotografii cu mesaj social, care înfățișează femei care muncesc și luptă pentru o lume mai bună, sau femei mature care demonstrează că frumusețea și șarmul nu sunt legate de vârstă sau minunate alegorii și puneri în scenă ale unor celebre opera de artă reinterpretate (vezi ediția Alice în Țara Minunilor). Ne bucurăm să constatăm că și această ediție surprinde în mod plăcut, cu o prezență feminină, dar și masculină a unor personalități care fac totul pentru muzică.

Așteptăm cu interes data de 22 noiembrie, când calendarul va fi lansat oficial și vom vedea mai multe fotografii.