FacebookTwitterLinkedIn

Deși mulți dintre ei nu vor să-și dezvăluie latura mai sensibilă, bărbații se bucură în egală măsură ca femeile atunci când primesc un cadou pe gustul lor, mai ales când vine din partea persoanei iubite. 

Ocazii sunt multe peste an, așa că, pentru a-l face de fiecare dată fericit, trebuie să știi cum să alegi cele mai potrivite cadouri pentru el. Fiecare bărbat are anumite preferințe, hobby-uri sau își dorește cu ardoare un anumit lucru, iar cheia succesului pentru un cadou perfect stă în cunoașterea acestor detalii.

Un alt lucru de care trebuie să ții cont este și semnificația evenimentului pentru care  îi oferi cadoul și să ai grijă ca acesta să fie potrivit pentru momentul respectiv.

 

Cadouri de ziua lui

Bărbații apreciază în mod deosebit lucrurile care au o anumită utilitate și de care se pot folosi o perioadă de timp, astfel că trebuie să te gândești în primul rând la lucruri practice. Un aparat de îngrijire facială este un astfel de obiect util oricărui bărbat, chiar dacă iubitul tău poartă barbă, iar tu adori asta. Oricum ar fi, vei beneficia și tu indirect de acest cadou pentru că îl va folosi pentru a arăta bine zi de zi, iar în acest fel te vei simți și tu foarte fericită să te afișezi prin oraș cu un astfel de „exemplar”.

Este posibil să nu te pricepi foarte bine la mașini de ras, iar ca să nu riști să faci o alegere neinspirată, îi poți face cadou ceva de îmbrăcat. O pereche de jeanși pe care știi că și-i dorea, o cămașă pe gustul său sau un tricou personalizat sunt cadouri pe care bărbații le apreciază cu orice ocazie.  

 

Cadouri de Crăciun

Nu se poate Crăciun fără cadou, așa că este foarte important să-i oferi ceva deosebit iubitului tău și cu această ocazie. Cadoul perfect de Crăciun poate fi ceva de sezon, precum o pereche de schiuri sau un snowboard, dacă iubitul tău adoră sporturile de iarnă. De asemenea, o geacă de iarnă sau o pereche de bocanci sunt la fel de potrivite.

Cu aceeași ocazie, îi poți oferi cadou un lucru pe care știi că și-l dorește de mult și nu este neapărat nevoie să fie vorba de ceva material. O excursie într-o zonă pe care își dorește să o viziteze, un bilet la un concert cu trupa lui preferată vor fi cadouri care îi vor face o mare plăcere.

 

Cadouri pentru aniversarea relației

Aniversarea relației este o un eveniment intim, de sărbătorit în doi, așa că îi poți pregăti o cină romantică cu care să-l aștepți când vine de la job. O idee bună este și să faci o rezervare din timp la un restaurant select sau să plănuiești un city break în week-end-ul ce mai apropiat datei aniversării.

Această sărbătoare este pentru amândoi, așa că ar trebui să găsești un cadou de care să vă bucurați împreună, nu unul care să-l captiveze imediat și să te treacă pe planul doi pentru zilele sau săptămânile următoare.

 

Cadouri pentru ocazii speciale

Pe lângă evenimentele la dată fixă, precum cele enumerate mai sus, pe parcursul anului pot apărea și ocazii speciale când iubitul tău merită un cadou. Obținerea unui job mult visat, absolvirea facultății, o promovare la locul de muncă sau orice alt eveniment de acest gen trebuie răsplătit și cu un cadou de la persoana iubită. În general, în astfel de ocazii sunt potrivite cadourile care au legătură cu evenimentul sărbătorit. 

De asemenea îi poți oferi o plachetă personalizată cu un mesaj care să-i transmită cât de mult îl apreciezi și pe care să-l poată vedea zi de zi când intră în birou sau atunci când revine acasă.

 

Inspiră-te din dugestiile de cadouri și succes la cumpărături! Să ai cât mai multe ocazii fericite, în care să-ți surprinzi iubitul cu un cadou deosebit.