FacebookTwitterLinkedIn

După o investiţie de 50 de milioane de euro, noile cabine haute couture Air France reprezintă vârful de gamă în materie de confort la bordul unei aeronave cu un fotoliu generos (cu o lăţime 57 de centimetri) care se transformă într-un pat ce se întinde complet, atingând astfel o lungime de peste doi metri.

Pasagerii care zboară în cabina La Première, au posibilitatea de a sta singuri sau de a avea un invitat, cu care, datorită dimensiunilor generoase ale mesei pot avea deplinul confort al unei discuţii la birou sau a celei dintr-un restaurant, bucurându-se de rafinamentul gastronomiei franţuzeşti. Totodată, pasagerii pot alege să aibă un suite deschis sau închis datorită perdelelor ce îi pot separa de restul călătorilor din La Première şi accesorii care îi fac să se simtă ca acasă. În plus, fiecare oastepe are un televizor HD touch screen de 24 de inci, unul dintre cele mai mari aflate la bordul unei aeronave.

Cele 19 Boeinguri 777-300 vor fi dotate cu 76 de cabine, astfel pentru a crea mai mult spaţiu călătorilor din această clasă, fiecare aeronavă va fi dotată cu numai patru locuri.

La Première în cifre :

Lungimea patului : 2.01 m

Lăţimea patului : 77 cm

Lăţimea fotoliului : 57 cm

Lungimea totală a unui suite : 2.30 m

Suprafaţa totală : 3 metri pătraţi