FacebookTwitterLinkedIn

Amplasat pe un teren extins de 2 ha, Bucharest Business Park este situat în nord-vestul Bucureștiului. Proiectul cuprinde patru clădiri de birouri, ce oferă o suprafață de aproximativ 27.000 mp de spații de birouri.

“Pentru Sony, angajații sunt cea mai valoroasă resursă și nu sunt priviți ca un grup, ci ca indivizi unici. Calitatea locului de muncă rămâne vitală în special în acest mediu de lucru hibrid pe care îl experimentăm la nivel global. Aflat în imediata apropiere a celui mai mare parc din oraș, Bucharest Business Park oferă un mix perfect pentru echipa noastră: clădiri cuun regim de înălțime mic, intrări cu deschideri largi și spații verzi pentru fiecare clădire. Toate acestea constituie avantaje valoroase pentru colegii noștri, având o contribuție importantă la starea de bine”, a declarat Gheorghe Mareș, Commercial Cluster Head România, Ungaria și Republica Moldova.

Sony este un chiriaș cheie în Bucharest Business Park începând cu anul 2005. Complexul de birouri Bucharest Business Park găzduiește companii precum: British American Tobacco, AstraZeneca, Bayer, 3M Romania, Ergo Asigurari, Project1, Heidelbergcement, IPSO, Altius și Alior Bank.

În România, CA Immo este prezentă din anul 2001 și deține un portofoliu de șapte clădiri de birouri: Opera Center 1 și 2, Riverplace, Europe House, Bucharest Business Park, Campus 6.1 și Orhideea Towers, care totalizează o suprafață închiriabilă de aproximativ 165.000 mp.