Cautare
, Forbes Staff

Tech |
|

C&A Europa extinde magazinul online în 11 țări noi, printre care și România

Retailerul de modă C&A extinde magazinul online în 11 țări, dublându-și activitățile de comerț electronic de la 9 la 20 de țări.
fashion online shutterstock_376175107

“Acest magazin online reprezintă următorul mare pas în extinderea activităților noastre online” a declarat Andreas Hammer, Director E-Commerce al C&A Europa.

Cele 11 țări în care C&A Europa va dezvolta magazinul online sunt România, Croația, Portugalia, Slovacia, Slovenia, Cehia și Ungaria – unde C&A este deja prezentă cu magazine fizice – dar și Danemarca, Finlanda, Grecia și Suedia – țări în care compania nu este prezentă.

“Știm că mulți oameni din aceste țări regretă că nu pot comanda on-line produsele noastre. Lansarea magazinului european este o veste bună pentru ei”, a adaugat Hammer.

Noul magazin online este o platformă în limba Engleză standardizată pentru clienții din cele 11 țări noi. Toate prețurile sunt cotate în euro, indiferent de moneda locală.

În prezent C&A operează magazine online pe următoarele nouă piețe în limbi naționale: Belgia, Germania, Franța, Italia, Olanda, Austria, Polonia, Elveția și Spania. Nimic nu se schimbă pentru clienții acestor magazine online. Vor putea continua să utilizeze serviciile online ca și până acum, în limba proprie.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii