FacebookTwitterLinkedIn

“Acest magazin online reprezintă următorul mare pas în extinderea activităților noastre online” a declarat Andreas Hammer, Director E-Commerce al C&A Europa.

Cele 11 țări în care C&A Europa va dezvolta magazinul online sunt România, Croația, Portugalia, Slovacia, Slovenia, Cehia și Ungaria – unde C&A este deja prezentă cu magazine fizice – dar și Danemarca, Finlanda, Grecia și Suedia – țări în care compania nu este prezentă.

“Știm că mulți oameni din aceste țări regretă că nu pot comanda on-line produsele noastre. Lansarea magazinului european este o veste bună pentru ei”, a adaugat Hammer.

Noul magazin online este o platformă în limba Engleză standardizată pentru clienții din cele 11 țări noi. Toate prețurile sunt cotate în euro, indiferent de moneda locală.

În prezent C&A operează magazine online pe următoarele nouă piețe în limbi naționale: Belgia, Germania, Franța, Italia, Olanda, Austria, Polonia, Elveția și Spania. Nimic nu se schimbă pentru clienții acestor magazine online. Vor putea continua să utilizeze serviciile online ca și până acum, în limba proprie.