Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Orologerie de lux |
|

Bvlgari lansează Octo Mono-Retrograde și Octo Bi-Retrograde

Cele două ceasuri prezentate de Bvlgari în cadrul colecției Octo păstrează modul de afișare a orei introdus în 2012. Dar dincolo de mecanism, modelele impresionează prin designul carcaselor: 110 fațete, cuprinse într-un diametru de doar 38 de mm.  
Bulgari-Octo-Bi-Retrograde-duo

Afișajul retrograd domină cadranul negru al Octo Mono-Retrograde și Octo Bi-Retrograde. În cazul primului, ora este afișată printr-o fereastră mare poziționată în partea de jos, în timp ce minutele sunt arătate de un indicator central care sare înapoi în momentul terminării cursei 00-60.

Designul cadranului este similar și pentru Bi-Retrograde care adaugă în schimb un ac indicator pentru dată, mutând fereastra de ore în dreptul orei 12, chiar deasupra logo-ului Bvlgari.

Octo Mono Retrograde este pus în funcțiune de un calibru BVL 262, în timp ce fratele lui beneficiază de ticăitul lui BVL 300, ambele dezvoltate pe baza mecanismului automatic proprietar Bvlgari, BVL 191. Calibrele au fost decorate cu motivul Cotes de Geneve in forma spiralată, funcționează la o frecvență de 28.800 bph cu o rezervă de mers de 42 de ore.

Chiar mai impresionante decât cele două mecanisme, carcasele sunt disponibile în versiuni din oțel inoxidabil sau aur roz. Designul lor multifațetat numără 110 planuri de diferite dimensiuni, un număr remarcabil având în vedere că diametrul ceasurilor nu depășește 38 mm.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii