Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Sănătate |
|

Businessul global al Roche va crește cu 5% în 2017

Grupul Roche estimează pentru acest an o creștere a vânzărilor de până la 5%, la o rată de schimb constantă.
Severin Schwan

Grupul Roche a înregistrat o creștere de 4% a vânzărilor globale în anul recent încheiat, până la 50,6 miliarde de franci elveţieni, la o rată de schimb constantă.

Mă bucur că ne-am atins și de această dată obiectivele financiare, în timp ce portofoliul nostru de produse a progresat semnificativ. Am introdus pe piaţă patru noi medicamente, în mai puţin de un an, inclusiv primul nostru produs de imuno-oncologie. Pentru acest an, ne pregătim pentru parcugerea unor noi etape de reglementare, pentru produse din portofoliul nostru de cercetare, extins și inovator”, a declarat Severin Schwan (foto), CEO al Grupului Roche.

Divizia de farmaceutice a obținut rezultate cu 3% mai bune

Vânzările Diviziei de Farmaceutice au crescut cu 3% în 2016, cumulând 39,1 miliarde de franci elveţieni, pe baza cererii crescute pentru medicamente destinate tratamentului cancerului de sân si poliartritei reumatoide.

În Europa, vânzările acestei divizii au înregistrat o creştere de 4%, fiind impulsionate de medicamentele destinate afecţiunilor oncologice şi reumatologice.

De asemenea, în Statele Unite, vânzările companiei au crescut cu 3%, în timp ce în Japonia, vânzările au fost relativ stabile (1%).

Divizia de Diagnostic și-a îmbunătățit rezultatele cu 7%

În ceea ce priveste performantele Diviziei de Diagnostic, vânzările au crescut cu 7%, peste creșterea pieței, până la 11,5 miliarde de franci elvețieni.

Principalul contributor la această creștere a fost divizia Centralised and Point of Care Solutions, în special segmentul de imuno-diagnostice. Această divizie este a adus o creștere a vânzărilor în regiunile EMEA (Europe, Middle East, Africa, +2%) și America de Nord (+3%).

Mediul de piață neprielnic a afectat însă negativ produsele Diabetes Care.

Patru noi medicamente lansate în 2016

În 2016, Grupul Roche a lansat patru noi medicamente, pentru tratarea melanomului în stadiu avansat, cancerului pulmonar, leucemiei limfatice cronice și cancerului de vezică urinară.

În ultimul caz, medicamentul Roche este singurul tratament aprobat de Food and Drug Administration din Statele Unite în ultimii 30 de ani, pentru pacienții cu o formă specifică a cancerului de vezică urinară.

Investiții de 10 miliarde de franci elvețieni

Roche a investit, anul trecut, aproape 10 miliarde de franci elvețieni în cercetarea și dezvoltarea de noi produse.

Compania a anunțat că a făcut, în 2016, progrese în cercetarea, dezvoltarea și înregistrarea unor noi molecule. De asemenea, unele combinații terapeutice deja înregistrate au fost omologate și pentru tratamentul altor maladii, primind aprobarea pentru indicații adiționale.

La finalul lunii ianuarie a acestui an, 8 noi molecule erau în faze avansate de cercetare şi dezvoltare, alături de alte 33 de indicaţii suplimentare ale unor molecule existente, spre exemplu pentru tratamentul afecţiunilor oncologice, boli neurologice, boli infecţioase, hemofilie, boala Alzheimer şi altele”, au anunțat reprezentanții Roche.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii