Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Macroeconomie |
|

Business Lease Group achiziţionează FMS

Compania olandeză Business Lease Group a achiziționat Fleet Management Services (FMS) în România, consolidându-şi astfel poziția în Europa Centrală și de Est.
New Management Team FMS - Business Lease Group Romania

Compania de leasing Fleet Management Services SRL (FMS) este unul dintre pionierii pieței de leasing operațional și management de flote din România şi are peste 3.000 de contracte, ceea ce o transformă în cel mai mare furnizor independent din România.

Harm Nijlunsing, CEO al Business Lease Group, a declarant că „preluarea face parte din strategia noastră de extindere în Europa Centrală și de Est, unde piața se dezvoltă rapid. Lucrând cu FMS, o companie cu o reputație bună și un portofoliu solid de clienți, format din companii de prim rang atât internaționale, cât și locale, ne putem continua curba de creștere. În plus, această extindere ne oferă oportunitatea de a îmbunătăți calitatea și continuitatea serviciilor noastre în Europa Centrală și de Est.”

România este a cincea țară din Europa Centrală și de Est în care a pătruns Business Lease Group, ceea ce înseamnă că această piață este un teritoriu familiar. „Am început în 1996 în Republica Cehă, oferind servicii complete de Leasing operațional și Management de flote,” spune Nijlunsing. „Acum, după optsprezece ani și cinci țări, putem spune că piața din Europa Centrală și de Est ne este foarte cunoscută, ne-am creat o poziție puternică pe piață aici și considerăm această parte a Europei o a doua piață națională.”

În calitate de Director de Dezvoltare Comercială, Philip Aarsman a fost responsabil de achiziție. „Dezvoltarea și extinderea clienților noștri internaționali în această regiune a accelerat o cerere tot mai mare de servicii de calitate, în special în România,” adaugă acesta. „Beneficiind de o amplasare strategică, o economie în crestere, o piață mare și o forță de muncă educată cu abilități lingvistice excelente, această țară nou membru UE oferă un potențial enorm pentru companiile internaționale. Fuziunea dintre Business Lease și FMS este combinația perfectă din punct de vedere al strategiei de piață, informațiilor comerciale, culturii și ambiției. FMS cunoaște bine piața locală și este o organizație puternică. Business Lease Group poate ridica FMS la nivel internațional și poate oferi clienți și experiență internațională.”

Dragos Roşca, CEO Delta Asset Invest, reprezentând acţionarul majoritar al FMS, compania de investiţii Cylatrea Investments, a declarat că “Daniel Ivan, Laurenţiu Bogdan şi cu mine suntem mândrii că, după 10 ani de construcţie a unei companii inovative, dinamice şi profitabile, FMS şi echipa sa se alătură astăzi unui jucător internaţional având o solidă reputaţie şi expertiză. Daniel şi Laurenţiu vor rămâne alături de FMS, conducând activităţile Comerciale şi de Operaţiuni ale companiei. Sunt încrezător că în cadrul Business Lease Group, FMS va continua să îşi dezvolte activitatea pe piaţa din România oferind servicii excelente clienţilor săi”.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii