FacebookTwitterLinkedIn

Aproximativ 50 de lideri din mediul de afaceri românesc au participat la evenimentul de marți, 31 octombrie, pentru a înțelege care sunt măsurile implementate de către autoritățile locale și cum pot fi depășite provocările companiilor de a rămâne în conformitate cu legislația europeană.

„Trebuie să ne pregătim, din punct de vedere mental în primul rând, pentru un nou mod de a lucra cu autoritățile. Apoi, trebuie să ne pregătim sisteme și proceduri de raportare care să ne ajute să trecem peste toate aceste rigori. Pentru aceasta, este important să fim înconjurați de profesioniști cu experiență, care sunt expuși la diverse situații ce apar ca urmare a schimbărilor legislative”, a declarat Camelia Niță, director general TMF România.

„Sunt două forțe, aparent divergente, care influențează modelele de business din toată lumea: globalizarea, pe de o parte, și adaptarea la specificul local, pe de alta”,  a declarat Ionuț Bonoiu, redactor-șef al Forbes România.

Despre TMF Group:

Cu operațiuni în peste 80 de țări, TMF Group este expertul global, care înțelege specificul local, oferind suport companiilor care vor să-și extindă investițiile pe plan internațional sau să își simplifice operațiunile existente.

Prezentă pe piața locală de 18 ani, TMF România are în prezent o echipă de aproape 200 de experți în contabilitate și raportare financiară, în resurse umane și salarizare și în domeniul juridic-administrativ, care pot asista atât start-up-uri, cât și organizații multinaționale, cu operațiuni locale, să-și ating obiectivele de business, respectând în același timp normele legislative locale și internaționale.

Puteți vedea galeria de fotografii a evenimentului accesând link-ul: http://bit.ly/2ofXjyw 

TMF România

Forbes România