Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Burse |
|

Bursele sunt afectate după restricțiile impuse din nou de mai multe țări

Bursele din întreaga lume sunt puternic afectate după restricțiile dure impuse din nou de mai multe țări, în contextul pandemiei, informează Radio România Actualități.
bursa.jpg

În Statele Unite, Bursa de pe Wall Street a închis ședința de tranzacționare în scădere, cu o depreciere semnificativă a indicelui Dow Jones, de aproape 4%, notează Radio România Actualități.

Aceeași situație s-a înregistrat și la bursele asiatice, în timp și acțiunile marilor companii din Europa se află sub o presiune puternică, din cauza extinderii epidemiei de coronavirus.

Bursele de la Paris și Frankfurt au atins minimul ultimelor cinci luni din cauza noilor restricții anunțate de urgență de guvernele francez și german pentru combaterea răspândirii COVID-19.

Banca Central-Europeană ar putea anunța astăzi noi măsuri de relaxare a politicii monetare, iar Comisia Europeană a propus noi măsuri fiscale pentru a combate impactul pandemiei.

Activitatea economică a scăzut din nou în octombrie în zona euro, sporind îngrijorările legate de o dublă recesiune, pe măsură ce un al doilea val al epidemiei se extinde pe continent.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii