FacebookTwitterLinkedIn

Rolul parteneriatului este de a facilita accesul la capital pentru companiile din portofoliul SeedBlink, aflate în diferite stadii de evoluție. Astfel, startup-urile vor primi suport în evaluarea posibilității de a deveni publice prin admiterea la tranzacționare pe una din piețele administrate de Bursa de Valori București.

„Bursa de Valori București susține companiile din România, iar deschiderea către diferite rute de finanțare este un semn al maturizării ecosistemului. Considerăm SeedBlink și partenerii lor o pepinieră pentru noi listări și un suport pentru creșterea sectorului IT/Tech românesc. Acest parteneriat este aliniat inițiativelor noastre precum Made in Romania în cadrul căreia vom lansa o platformă în care antreprenorii se întâlnesc cu finanțatorii din piața privată și publică”, a declarat Radu Hanga, Președintele Consiliului de Administrație al Bursei.

Platforma de investiții private SeedBlink a facilitat până în prezent 36 de runde de finanțare cumulând peste 12,6 milioane euro investiți în companii de tehnologie.

„Pe măsură ce din ce în ce mai multe companii vor strânge capital pe piețele private, va fi tot mai necesară sprijinirea acestor companii cu strategii adecvate de finanțare corporativă și lichiditate. Experiența și reputația BVB în piața de capital și suportul lor pentru listările publice se completează foarte bine cu pipeline-ul nostru dinamic de companii tehnologice pre-seed și seed, dar și cu nevoile investitorilor în startup-uri, prin intermediul SeedBlink. Suntem încântați să demarăm acest parteneriat cu BVB“, a spus Andrei Dudoiu, Co-Founder și CEO SeedBlink.