Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Burse |
|

Bursa de Valori Bucureşti sărbătorește 25 de ani de la redeschidere

Bursa de Valori Bucureşti (BVB) marchează 25 de ani de la redeschidere prin organizarea unei serii de evenimente online.  
dividente bursa

Marţi este trecut în calendar evenimentul online “Viaţa unei companii listate. Povestea din spatele graficelor“, la care vor participa Marius Dan – SVP/director executiv senior, Strategie Corporativă Fondul Proprietatea, Corina Popescu – CEO Electrica, Gheorghe Dobra – CEO Alro, Omer Tetik – CEO Banca Transilvania, transmite Agerpres.

La aniversarea celor 25 de ani de bursă modernă, BVB organizează în săptămâna 16 – 20 noiembrie, de luni până vineri, de la ora 10:00, o serie de webinarii care sunt transmise pe rețelele de socializare, iar pe 20 noiembrie este programată o conferinţă de presă.

“În cadrul acestor evenimente vor participa, în calitate de speakeri, principalii actori din piaţă: investitori, emitenţi, brokeri, autorităţi, alături de reprezentanţi ai BVB. Discutăm despre cum a evoluat piaţa de capital locală, unde putem fi peste următorii 25 de ani şi ce paşi trebuie parcurşi în acest sens”, susţin reprezentanţii BVB.

Instituţia a fost restabilită în 1995, iar pe 20 noiembrie au fost realizate primele tranzacţii. În prima şedinţă au fost realizate 45 de tranzacţii, cu un volum total de 905 acţiuni care au aparţinut unui număr de şase companii listate.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii