FacebookTwitterLinkedIn

Toate acestea au condus la înregistrarea unui record de vânzări în regiunea Europei Centrale și de Est, unde Burger King are restaurante operate de către AmRest în Polonia, Cehia, Slovacia, Bulgaria și, începând de anul acesta, România.

„Am început în forță deschiderea primului restaurant Burger King în România. Suntem bucuroși să anunțăm că am înregistrat vânzări record în regiunea Europei Centrale și de Est, iar cei 45 de colegi din restaurant au servit peste 15.000 de clienți. Este o mare realizare pentru noi și un început extraordinar. De asemenea, ne dorim să mergem mai departe cu planurile noastre de expansiune, marcând alte două noi deschideri de restaurante până la sfârșitul acestui an, unul dintre acestea în zona de restaurante a unui mall, iar cel de al doilea într-o zonă centrală din București, a declarat Alan Laughlin, Președinte Burger King AmRest.

Burger King a vândut peste 1.600 kg de cartofi prajiti si 18.000 de burgeri în prima săptămână de la deschidere

Faimosul Whopper s-a bucurat de o primire cu mult peste așteptări în România:

  • 4.200 de Whopper vânduți;
  • 15.000 clienți serviți;
  • 45 de angajați care au stat la dispoziția clienților, servindu-i;
  • 12.000 de coroane oferite clienților;
  • Peste 1.600 kg de cartofi prăjiți vânduți;
  • Peste 18.000 de burgeri vânduți (a la carte și meniuri, nu doar Whopper);
  • Grătarul a funcționat peste 100 de ore în cele șapte zile, de la 09:00 la 23:00;
  • Oreo Shake – cel mai popular desert vândut

Noul restaurant Burger King se află în București în incinta Mega Mall și este deschis de luni până duminică în intervalul orar 09:30-23:00.

AmRest și Burger King continuă campania de recrutare în București, cu o ofertă salarială ce pornește de la 1.750 lei net (2.950 lei brut) pentru lucrătorii din restaurante (Crew Members), iar pentru manageri un salariu ce variază între 2.500-3.800 lei net (4.250 – 6.500 lei brut). Toți angajații Burger King vor primi numeroase beneficii, printre care tichete de masă, servicii medicale și bonusuri.

Proprietarul Burger King achiziționează lanțul de restaurante preferat de Beyonce