FacebookTwitterLinkedIn

În acest rol, Burak Yildiran va coordona o echipă de peste 600 de oameni și va conduce activitățile băncii, fiind totodată membru în Consiliului de adminstrație al Patria Credit IFN SA.

“Misiunea Patria Bank este să ofere cât mai multor clienți retail și antreprenori locali un acces facil la servicii bancare și financiare, indiferent că locuiesc în mediul rural sau urban. Astfel, în baza principiului incluziunii financiare care ne ghidează, putem avea un impact real în societate prin sprijinul acordat românilor și afacerilor care contribuie la economia în creștere a țării. Rolul meu, împreună cu echipa Patria Bank, este de a trece la următorul nivel din punct de vedere al misiunii pe care ne-o asumăm. Sunt încrezător că avem toate elementele pentru a realiza ceea ce ne propunem: talent, resurse și determinare”, a declarat Burak Yildiran, Director General al Patria Bank.

Anterior, Burak Yildiran a mai ocupat poziția de director general adjunct al Garanti BBVA România și director de operațiuni la TotalSoft.

Patria Bank are 294 milioane de lei capitalizare, iar în 2020 a înregistrat un venit net bancar de 153 milioane de lei, în scădere cu 8%, în timp ce profitul net s-a redus cu 48%, la 2,8 milioane de lei.