Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Bunge donează echipamente de protecție către centrele medicale din România

Compania Bunge donează echipamente de protecție și bani către mai multe instituții medicale, printre care și Spitalul Lehliu. Contribuțiile fac parte din angajamentul companiei de a se implica în lupta pentru combaterea cazurilor de boală și foamete provocate de COVID-19, în comunitățile în care aceasta este prezentă.
 aboneaza-te
Bunge Romania

Compania Bunge oferă două paturi pentru secția de Terapie Intensivă complet utilate și echipamente de protecție pentru personalul medical, incluzând 2,500 măști, 150 litri de dezinfectant, 200 cutii de mănuși și 200 combinezoane către aceste instituții.

„Siguranța comunităților în care angajații Bunge locuiesc și își desfășoară activitatea rămâne o prioritate pentru noi”, a afirmat Cristian Mihăilescu, Country Lead Bunge Romania. “În zonele în care unitățile noastre sunt amplasate, procurarea de echipamente de protecție pentru personalul medical poate fi dificilă. Suntem mândri că putem asigura aceste provizii și că le putem sprijini eforturile în vremurile acestea nesigure.”

Atât în Lehliu, Buzău, București, cât și în întreaga lume, Bunge continuă să ia măsuri proactive pentru a proteja sănătatea și siguranța angajaților, familiilor lor și a comunităților în care operează.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii