FacebookTwitterLinkedIn

București Mall le va oferi clienților care îi trec pragul ”Buletinul de București Mall”, act de indentitate simbolic, ce vine la pachet cu o serie de beneficii si reduceri speciale.

”Buletinul de București Mall” se eliberează în fiecare zi, în perioada 10 – 24 septembrie, în  spatiul special amenajat în apropierea Biroului de Informații din incinta centrului comercial. Clienții sunt invitați să intre în jocul amintirilor, să revină la vârsta copilariei și să își facă din nou buletin, de data aceasta un Buletin de București Mall.

“Aniversăm 14 ani de prezenţă pe piaţa de retail din România şi ne mândrim să fim primii care au setat standardele în ceea ce priveşte industria şi managementul mallurilor din ţara noastră. Vrem să le oferim tuturor clieților noștri posibilitatea de a beneficia de discounturi speciale, în ton cu bucuria sărbătoririi celor 14 ani de existenţă. Suntem primul mall din România, primii care ne putem recompensa clienții cu un buletin special. Le mulțumim tuturor clienților și îi asigurăm că istoria București Mall şi Anchor Grup merge mai departe”, a declarat Răzvan Gaiță, General Manager Anchor Grup.

Această campanie este susținută de magazinele partenere din cadrul București Mall care vor acorda discount-uri celor care prezintă la casă ”Buletinul de București Mall”. Partenerii implicați în campanie vor afișa în vitrine postere speciale ale promoției și vor acorda oferte exclusive.

Grupul Anchor este prezent în România din 1997 fiind unul dintre cei mai puternici jucători de pe piaţă prin portofoliul său de proiecte de retail, residence şi clădiri de birouri.