Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Bugetul de stat pe 2021 a fost adoptat de comisiile din Parlament fără modificări. Săptămâna viitoare, urmează dezbaterile și votul în plen

Cu 25 de voturi pentru și 16 împotrivă, Comisiile parlamentare de specialitate au adoptat sâmbătă proiectul de buget pentru acest an. Acesta va fi dezbătut luni în plenul Parlamentului, informează Radio România Actualități.
Parlament

În dezbaterile din comisii nu a fost adoptat niciun amendament, proiectul fiind trecut în forma Guvernului.

Au fost discuții aprinse anterior între putere și opoziție cu privire la sumele prevăzute pentru primăriile din țară. Social-democrații au acuzat că peste 90% din bani sunt distribuiți spre comunitățile conduse de reprezentanții coaliției guvernamentale.

Discuțiile au fost aprinse și când a venit vorba de banii pentru pensii și salarii. Social-democrații au cerut explicații ministrului Muncii privind creșterea nerealizată a punctului de pensie cu 40% și despre majorarea alocațiilor. Ministrul Raluca Turcan abia a reușit să răspundă printre țipetele parlamentarilor Puterii și ai Opoziției.

Trei zile au durat dezbaterile. Deși inițial erau programate până undeva la miezul nopții, acestea s-au terminat cu câteva ore bune înainte de finalul programului.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii