Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Macroeconomie |
|

Bugetul de stat a fost votat de Parlament. Sorin Grindeanu: „Aș vrea să reconfirm determinarea guvernului de a sprijini mediul de afaceri”

Parlamentul a adoptat, marţi, proiectul Legii bugetului de stat pe anul 2017 şi proiectul Legii bugetului asigurărilor sociale, informează NEWS.RO. Împotriva acestor documente au votat PNL, USR şi PMP.
 aboneaza-te
Sorin-Grindeanu_premier

Premierul Sorin Grindeanu, participant la vot, a mulţumit parlamentarilor pentru rapiditatea cu care bugetul a fost adaptat şi a transmis şi un mesaj către mediul de afaceri: România va rămâne o ţară cu o economie predictibilă.

Proiectul Legii bugetului de stat pe 2017 a fost adoptat cu 208 voturi „pentru” şi 105 „împotrivă”, iar proiectul Legii bugetului asigurărilor sociale a fost adoptat cu 208 voturi „pentru”, 107 voturi „împotrivă” şi două abţineri.

Bugetul pe 2017 a fost adoptat în timp record, după doar 13 ore de dezbateri în plen, împărţite în două zile.

Sorin Grindeanu a declarat după votul din plen: „Mulţumesc Parlamentului că a adoptat în regim de urgenţă bugetul pe anul 2017. Avem nevoie de acest buget cu toţii. Era nevoie să fie poate votat mai de demult dacă lucrurile s-ar fi desfăşurat într-un calendar normal, şi asta era bine pentru România. Aş vrea să transmit un mesaj de stabilitate pentru investitori şi să reconfirm determinarea guvernului de a sprijini mediul de afaceri”.

VEZI DECLARAȚIA PREȘEDINTELUI KLAUS IOHANNIS CĂTRE PARLAMENTARII PSD!

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii